Regelmatige controle met uitgebreide beveiliging


Notice: Undefined property: ContentViewCategory::$print in /home/ajservices/domains/helpdesk-aan-huis.nl/public_html/templates/ijoomla04/html/com_content/category/blog_item.php on line 32
Afdrukken
Laatst bijgewerkt: dinsdag 07 augustus 2018 Gepubliceerd: donderdag 15 oktober 2015
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Algemene voorwaarden beveiligingcontract.

De contracthouder is ermee bekend dat:

 • alle software die door Helpdesk-aan-Huis gebruikt wordt, gratis van het Internet is te downloaden;

 • dus alleen betaald wordt voor de tijd en kennis;

 • het contract verplicht wordt aangegaan voor 1 jaar. Na het eerste jaar kan op elk moment het contract worden opgezegd met inachtneming van 1 maand opzegtermijn.

 • virussen en kwaadaardige software door Helpdesk-aan-Huis gedurende het abonnement kosteloos zullen worden verwijderd wanneer dit wordt gevraagd;

 • nog 3 keer een check-up van de beveiliging plaatsvindt gedurende de abonnementsperiode;

 • wanneer de kwaadaardige software niet kan worden verwijderd het resterende bedrag ingaande vanaf de lopende maand door Helpdesk-aan-Huis zal worden teruggestort.

 • de geïnstalleerde software op de computer blijft staan, ook na beëindiging van het contract;

 • dat alle recht op aanspraak of terugstorten komt te vervallen als blijkt dat de instellingen van de door Helpdesk-aan-Huis geïnstalleerde software door iemand anders dan Helpdesk-aan-Huis is aangepast;

 • Helpdesk-aan-Huis niet aansprakelijk kan worden gesteld voor schade aan eventuele hard- en/of software;

 • Het abonnement ingaat op het moment dat de contracthouder Helpdesk-aan-Huis toegang verleent tot de computer.

 • Dit contract enkel over de beveiliging van de PC gaat en geen betrekking heeft op het verdere onderhoud van de PC.

 • Maandelijkse betaling via automatische incasso ook mogelijk is.

   

De kosten zijn afhankelijk van het aantal computers:

tarieven abonnementen 2018

LET OP: de verzekering kan alleen maar worden afgesloten voor computers waarop een legaal besturingssysteem staat.

Backup Online


Notice: Undefined property: ContentViewCategory::$print in /home/ajservices/domains/helpdesk-aan-huis.nl/public_html/templates/ijoomla04/html/com_content/category/blog_item.php on line 32
Afdrukken
Laatst bijgewerkt: woensdag 05 december 2018 Gepubliceerd: vrijdag 04 september 2015
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Uw gegevens veilig opgeslagen.

 

Voortaan dus rustig slapen of op vakantie gaan met de zekerheid dat uw gegevens veilig zijn.

Want vanaf nu kunt u bij mij veilig uw gegevens opslaan. Deze worden opgeslagen op een plek waar niemand bij kan en wordt volledig door mij beheerd. Ik huur niet ergens opslagruimte maar ik heb een eigen netwerkschijf in een atoombunker in Nederland staan waar niemand bij kan. Uw data wordt dus ook niet gebruikt voor andere doeleinden. De data staat daar alleen maar te wachten op het moment dat het nodig is om terug gehaald te worden.

De backup wordt tegelijkertijd opgeslagen op 2 verschillende schijven. Dus is er één schijf kapot dan staat het altijd op de andere schijf. Uiteraard wordt het defect z.s.m. verholpen.

Voor alle data geldt dat deze direct (realtime) wordt opgeslagen zodra het bestand is gesloten en u een internetverbinding heeft. Heeft u even geen internetverbinding dan vindt er een inhaalslag plaats zodra u weer internet hebt.

Wat de kosten zijn, is afhankelijk van de hoeveelheid data die wordt opgeslagen en de extra opties waar u eventueel voor kiest. Hieronder vindt u het kostenoverzicht.

Totale Opslagcapaciteit Bedrag per maand via automatische incasso Bedrag via maandelijkse factuur Bedrag via jaarlijkse factuur
<5 Gb € 7,50 € 8,50 € 82,50
5 tot 10 Gb € 13,00 € 13,50 € 150,00
10 tot 25 Gb € 17,50 € 18,50 € 192,50
25 tot 50 Gb € 22,50 € 23,50 € 247,50
50 tot 100 Gb € 30,00 € 31,00 € 330,00
> 100 Gb Vraag vrijblijvend een offerte  

Op de tweede computer krijgt u een korting van 25%. Op de derde 50%.

Van elk bestand zullen de laatste 2 versies worden bewaard zodat u altijd terug kunt. U bent niet de eerste waarbij er een bestand wordt opgeslagen voordat het een andere naam heeft gekregen.

In overleg en tegen een meerprijs kunnen er altijd meer versies worden opgeslagen.

Daarnaast is het mogelijk om tegen een meerprijs van € 5,00 per maand de complete backup ook op een andere fysieke locatie door mij te laten bewaren. Dit gebeurt in een datacentrum waarvan ik zeker weet dat uw gegevens niet worden uitgelezen of worden gebruikt voor marketing doeleinden.

U bepaalt zelf welke bestanden u opslaat in de backup. De eerste keer zal ik u helpen met de inrichting. Hiervoor neem ik de computer over waar de backup van moet worden gemaakt. U kunt later zelf bestanden of mappen toevoegen of verwijderen van uw backup. Deze inrichting kost eenmalig € 30,00. Dit bedrag is inclusief de kosten voor eerste maand. U bepaalt zelf na de inrchting welke optie het beste bij u past zodat u nooit teveel betaalt.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button