Wanneer een account niet meer op een PC wordt gebruikt maar de data moet nog wel bewaard blijven, is het mogelijk om het account te verbergen. Het voordeel is dat wanneer er nog maar één ander account op de PC staat hij gelijk doorgaat naar de aanmelding van dat account i.p.v. dat je een keuze krijgt.

 

Schoone PC heeft hiervoor een handleiding geschreven

 

Klik hier